Naturprodukter i tiden

- Det naturliga alternativet -

Företaget CAI-PAN AB startades 1986 och är generalagent för CAI-PAN.
Huvudkontoret finns i Rottne, Sverige.

CAI-PAN är en äkta japansk pepparmyntolja utvunnen ur Plantan Mentha arvensis L var. Piperascens Holmes ex Christy. Oljan importeras direkt i plomberade fat, som före avtappningen kontrolleras beträffande renhet och äkthet. Det område i Japan varifrån CAI-PAN importeras har jordklotets bäst lämpade klimat och jordbruksförhållanden för odling av pepparmyntsplantan.

CAI-PAN är en mycket flyktig olja, som genast då den masseras på huden har en kylande, milt bedövande effekt. Därefter märks en värmekänsla på det masserade stället, nervändarna påverkas, blodgenomströmningen i muskler och vävnader aktiveras och genom kroppens nervsystem dirigeras "hjälp" till det masserade området.

Det är inte utan orsak CAI-PAN har fått namnet "Danmarks husmedicin nr 1” Egenvårdprodukt vid förkylning, för muskler, sportskador och friska sår.

CAI-PAN pepparmyntolja har också visat sig kunna kurera åtskilliga åkommor hos kor, hästar, får, grisar, minkar och andra djur. Positiva resultat har visat sig vid behandling av juverinflammationer, juverödem, inflammerade områden i ljumsken, klövbölder och halsinflammationer.

Nya positiva resultat dyker ständigt upp, vilket bara kan uppmuntra till lantbrukare till att fortsätta denna naturmedicinska behandling av sina djur, istället för att använda antibiotika.

NATUR kontra KEMI

Det är en uppdagad sanning att för varje sjukdom finns i naturen en planta som kan läka den. Örtmedicin är inte bara en urgammal tradition utan också en modern, välutvecklad vetenskap, som ständigt håller sig ajour med människans skiftande livsbetingelser.

Med vänlig hälsning
Peter Pampel
Naturläkare